Tot heden was het onmogelijk voor Acres of Hope Belgium om 'niet' vrijwilligers uit ons team mee te nemen op onze jaarlijkse projectreizen. Tijdens onze laatste projectreis tussen 16 januari 2018 en 1 februari 2018 ging onze eerste externe bezoeker mee ...

Brief van de 'eerste' externe bezoeker

In januari besloot ik om Kris te vergezellen op de projectreis van Acres of hope naar Liberia, na de vele verhalen hierover was ik zeer benieuwd geworden en de ontmoeting met het "real African live" werd dan ook een zeer boeiende ervaring.

Zowel het medisch als het schoolproject zijn zeer mooie projecten die voor de plaatselijke bevolking een verschil kunnen maken,

Het medisch project ligt diep in het binnenland waar de meeste ontwikkelingsorganisaties niet heen trekken, terwijl de hulp er zo broodnodig is,het schoolproject is dichter bij de hoofdstad, maar richt zich daar op het armste deel van de bevolking, waar het inkomen verdient wordt door steen kappen, dankzij de steun aan de school kunnen de kinderen hieraan ontsnappen en onderwezen worden, wat natuurlijk een wereld van verschil maakt.

Voor slechts 5 € per maand help je een kind naar school in dit project.

Dit zijn dingen die men natuurljk dikwijls hoort en ziet in de media, maar een totaal ander beeld krijgen als je het eens aan de lijve hebt ondervonden!!

Alle vrijwilligers van Acres of hope verdienen dan ook meer dan een proficiat, de steun die kan geboden worden komt er niet vanzelf natuurlijk!

 

Temmerman Marijke

 

Wie interesse heeft om ook eens mee te gaan op onze projectreizen kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.


 

TorfsFonds

Het filmpje van het Torfsfonds

Graag delen via onze facebook.

Een kind sponsoren

Sponsor een kind  in de AoH Rock Hill Community school door € 5 / maand te storten op de rekening van Acres of Hope BE71 3900 4852 0869

Wordt sponsorouder van één van onze meest kansarme (wees)kinderen voor slechts € 1 per dag.
Meer informatie

Van zodra uw gift op jaarbasis hoger is dan € 40 ontvangt u automatisch een fiscaal attest.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief "VOORJAAR 2019" staat online.

U kan deze hier downloaden als pdf.

500 bevallingskits Help Mee!

Help mee om 500 bevallingskits samen te stellen.

Of brei een mutsje..

"iNFO EN WERKBESCHRIJVING"  kan je hier afdrukken..

 

Infobrochure 2019 - 2021

We hebben een nieuwe "INFO BROCHURE 2019 - 2021"  gemaakt.

Hier vindt u meer achtergrond informatie over onze projecten.

U kan de pdf hier downloaden

Filmpje

Kobe heeft een filmpje gemaakt met een korte voorstelling over Acres of Hope.

Hier is de link naar YouTube.